No kan du betale med smartklokka

Med aktivitetsklokker fra Fitbit eller Garmin kan du no betale kontaktlaust med ditt Mastercard. Det er ikkje lenger krise dersom du gløymer lommeboka og mobilen heime.
  • Trygt, brukarvennleg og raskt
  • Smidig kopling av aktivitet og betaling
  • Fungerer som eit kontaktlaust kort

Betal med Fitbit Pay og Garmin Pay

Sportsklokkene frå Fitbit og Garmin nyttar Near Field Communication (NFC) for å gjennomføra kontaktløse betalingar. Du berre tæpper klokka mot betalingsterminalen for å betala. Sjølve betalinga skjer via Visa og Mastercard. Det finst ingen eigne beløpsgrenser ved klokkebetaling. Fitbit Pay og Garmin Pay bruker Visa og Mastercards bransjeledende token-tjenester som gir deg høgaste grad av sikkerheit.

Korleis fungerer klokkebetaling?

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noko i samband med klokkebetaling?

Tokenisering reduserer svindel

I dag forventar du som forbruker teknologi som kan hjelpa deg å løysa oppgåver i kvardagen med så få klikk som mogleg.

No kan du betala kontaktløst på farta, utan å bekymra deg for at kortopplysningane dine kan komma på avveie.

Hva innebærer tokenisering?

Fitbit og Garmin Pay bruker token-tjenester som gir brukarane høgaste grad av sikkerheit. Det betyr i praksis at du kan betala like sømløst, trygt og enkelt med smartklokken som med det fysiske kortet.

Tokenisering er ein eigen krypteringsløsning som nyttar eit virtuelt, unikt kortnummer til betalinga med klokka, og ikkje det faktiske kortnummeret ditt. Tokensiering reduserer dermed moglegheita for svindel og forhindrar at kortinformasjonen din kjem på avveie.