Slik fungerer det:

 1. Her ser du nokon få av dei sommarinspirerte emojiene vi har gøymt:
  🍦 ☀️ 🌴 👙 🧳 😎 🤿⛳️ 🚘 ✈️

 2. Desse finner du i sommarartiklane våre med tips til ein ugløymande og minnerik sommarferie. Same emoji kan vere gøymt fleire stader.

 3. Les artiklane, finn så mange emojier du klarer og bli med i konkurransen. Det gjer du ved å sende ein e-post til dittkort@eika.no med emojiene du har funne innan 31.07.2021.

  Merk e-posten med “Sommerkonkurranse” og legg inn telefonnummeret ditt, slik at vi kan få tak i deg dersom du er ein av dei heldige vinnara.

  Er du ei kreativ sjel, kan du prøve deg på ein artig emoji-hilsen også.  F. eks. ei enkel setning som denne her: 😎❤️🍦☀️ (Eg elskar is i sola).

  Psst! Du kan sende inntil 3 e-postar dersom du skulle finne nokon fleire emojier undervegs.


Årets premie - vi deler ut 5 verdikort til 5 heldige vinnarar!

Kvart av korta har ein verdi på 1000 kr. Meir om verdikorta våre kan du lese her.

Vinnarane blir trekte den 09.08.2021. Namn, bustad, alder og eventuell emoji-hilsen blir lagt ut på nettsidene våre. Vinnarane blir trekte blant alle som har sendt inn emojier, uansett tal. Det betyr at du er med i trekninga uavhengig av kor mange emojier du har funne.
 
Bli med på sommarmoroa så får du nyttige tips om både forsikring, sparing og finansiering med på kjøpet. "Bank-ting" kan vere artig tidsfordriv i sommarvarmen!